Bram en het Zoldermysterie

  • Uitgever: Uitgeverij Stormsteen
  • Nederlandstalig
  • 9789082190991
  • juli 2017

Bedank hier bij Uitgeverij Stormsteen dat mee mocht werken om promotie voor deze boek te mogen maken. één van de eerste bloggers die het mocht. Voel mij zeer vereerd er door.

Achterklep:

Reis mee naar Brazilië, Noorwegen en China De tienjarige Bram heeft het moeilijk: het huis waarin hij opgroeide is gesloopt, hij vindt nauwelijks aansluiting op school en tot overmaat van ramp moet hij ook nog eens verhuizen naar het grote landhuis van zijn opa en oma. Daar is het stil… en eng. Bram hoort vreemde geluiden op zolder. Als hij gaat kijken, is er niemand te zien. Maar als hij de volgende avond duidelijk iemand hoort lopen, gaat hij nog een keer kijken. Dan ontdekt hij de Zolderattika, een club van zeer geheimzinnige mannen, die beweren via zolders de wereld over te kunnen reizen. Ze hebben Bram nodig voor hun plan: ontsnappen aan de zolders en de macht over de wereld overnemen. Als Bram weigert, wordt zijn zusje ontvoerd en natuurlijk geloven zijn ouders niet dat deze zoldermannen haar hebben meegenomen. Voordat hij het weet, belandt Bram in een hels avontuur.

Mijn mening:

Bram moet verplicht verhuizen omdat zijn huis afgebroken wordt. Hij gaat met zijn familie bij zijn oma wonen. Dan heeft zijn oma extra hulp met haar heup.

Bram komt in een super groot huis te wonen. Dat huis heeft meerdere kamers en zelfs een zolder met dozen. Dozen waar je overal heen kan. Daar komt Bram dan ook achter.

Het is een avontuurlijke boek over reizen en vriendschap over de hele wereld. Een echte aanrader zoals we gewend zijn van Michael Reefs.

Zelfs voor volwassenen is een fijne boek en spannend. Je begrijpt de ouders waar ze tegenaan lopen. Als eenmaal zijn zusje verdwijnt moet Bram wel zich mee laten voeren voor het grote avontuur.

Een reactie op “Bram en het Zoldermysterie – Micheal Reefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.