wrap up blog

Hallo lieve lezers.

Weer een maand voorbij. Welke boeken ik afgelopen maand heb gelezen zien jullie zo. Zijn jullie benieuwd? Vast wel. één enkele boek in deze rij komt pas 2 mei online. als de wrap up online is. staat dat boek al 10 dagen op mijn website.

De wildernis in:

De eerste boek uit de eerste serie van de Warrior Cats. Wist eerst niet eens dat ze bestonden maar of wat een prachtige serie over katten. Als je van katten houdt zou ik echt voor deze serie gaan. Mocht deze boek lezen van Uitgeverij Fantoom. Overigs heeft deze auteur ook over grote katachtige dieren een andere serie geschreven Bravelands. Wie weet komen deze serie hier ooit ook we aan bod.

Carnaval in Venetië: 

Een heerlijke kinderboek van Thea Stilton van de uitgeverij De wakkere muis. Volop avontuur van de muizinnen van the thea sisters. Ze gaan op vakantie naar hun goede vrienden die daar wonen. Ze mogen prachtige kostuums aan want het is carnaval.

Recensie is te lezen in het archief van deze afgelopen maand.

Kies voor ons:

Afbeeldingsresultaat voor kies voor ons

Een heerlijke deel twee met zwijmel en spannende elementen. Je komt gauw achter waarom de titel Kies voor ons heeft. 2 mei is deze recensie online in verband met de blogtour. Als deze artikel online is de recensie al 10 dagen online. Had dit boek zelfs binnen twee dagen uit. Heerlijk geschreven door Stafanie van Mol. Die tegenwoordig haar eigen uitgeverij heeft gestart. Hou haar zeker weten in de gaten. Ze geeft New Adult boeken uit.

Water en vuur:

Deel twee van serie één van de Warrior Cats. Een spannende deel wat verder gaat vanaf deel één. Ik ga hier niet te veel over zeggen omdat ik anders spoiler en daar ben ik erg op tegen. Het is een aanrader voor volwassenen maar ook voor kinderen.

Verstrengelde Vleugels:

De Vleugelstrilogie 3 - Verstrengelde vleugels

De finaleboek van de trilogie van Vleugels Trilogie. Oh wat een spannende finaleboek. De recensie van dit boek zal pas 6 juni online komen. Ondertussen zijn er wel andere recensies online van deze boeken. deze kan je altijd raadplegen.

Deze maand vijf boeken mogen uitlezen. Dat is best wel een mooi getal. Met mijn reading challenge heb ik nu 22 boeken gelezen van de 65 boeken. Als deze wrapup online zal komen kan het best zijn dat het alweer meer boeken zijn. 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.