Over mij.

Hallo lieve lezers.,

Jullie zouden wel kunnen denken weer een site voor recensies. Ik zal niet de nieuwste boeken recensies schrijven. Tenzij ik boeken gewonnen heb.

Ik ben Amanda en woon in het hoge noorden van Nederland. Ben 8 november jarig. Woon samen met mijn vriend, samen natuurlijk gek op lezen. Ik lees al vanaf dat ik een kleine meid was, sprookjes over paarden 365 dagen, de kleine prinses, floortje en noem het maar op welke ik niet heb gelezen.

Jullie kunnen mij wakker maken morgens met koffie, als ik eenmaal klaar ben met huishouding doen kruip ik het liefst weer in een boek/e-book. Heb voor ik echt met de boekenliefhebbers in aanraking kwam is november 2013 bij goodreads.com en bij een facebook pagina boekenfans!. Ben toen in Januari 2014 een challenge aangegaan bij goodreads om 25 boeken te lezen. Ruim gehaald.

Ik lees veel waargebeurde verhalen, romans, thrillers, fantasy en kinderboeken. Er komt langzaam steeds meer op de website.

Tegenwoordig ben ik ook nog recensent bij The Sword magazine. Zal daar ook van recensies voorzien. Het voor onbepaalde tijd. Zal het met veel plezier gaan doen. Het is een gratis magazine. http://www.theswordmagazine.nl en abonneer je ook en mis geen enkel recensie van mij.(Helaas zal the sword magazine stoppen met bestaan).

Als kleurambassadeur bij BBNC uitgevers voor kleurboeken voor volwassenen. Komen er ook reviews van deze kleurboeken op deze blog.(kleurambassadeur is al gestopt na een half jaar helaas maar niks aan te doen, we gaan gewoon verder met de boeken als ik eraan toe kom).

7 reacties op ‘Over mij.

  1. Wat leuk zo wat over je te lezen. Ik zie dat je ook boeken recenseert die je toegestuurd krijgt. Lijkt het je wat om iets over mijn e-boek ‘Mijn huishouden met Boef’ te schrijven? Het is een klein boekje met korte, grappige columns over het hebben van een huishouden van Jan Steen. Ik kan het je zo mailen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.